Nog geen kamer...

Nog heel snel een laatste update vanuit een internetcafe...

Het vinden van een kamer is best lastig in Milaan... Zeker als er nog heel veel andere studenten zijn die precies hetzelfde willen.Ik slaap nu nog steeds in een jeugdherberg, wat prima te doen is.Morgen ga ik bij twee kamers kijken, dus hopelijk wordt het wat...

En nu is de internettijd om...

Reacties

Reacties

Arnout

ik stuur je wel een kartonnen doos ;-)

Peter

Ik zal het je helpen herinneren als jij in Milaan bent en je midden in de nacht helemaal van mijn kamer afhankelijk bent...

lizet

Leuk je foto's Peter, en ik heb je een mailtje gestuurd op te vragen wat je weblog ook alweer was, maar dat heb ik inmiddels helemaal zelf weer gevonden.
Hoe was de introduktie? En zijn die kamers waar je nu achterheen gaat midden in de stad?

Peter

Hee!

De introductie was wel oke, beetje de standaard dingen gehoord over de universiteit, hoe alles werkt enz. De introductie van de internationale studentenverenigingen zijn wel heel gaaf. Je leert er snel veel mensen kennen en ze hebben mooie feesten.

Ik heb inmiddels een kamer gevonden, maar niet echt in het centrum. Ik blijf dus nog even verder zoeken...

wendy

ciao Peter, come stai? dit begrijp je ondertussen denk ik wel.leuk zeg om zo je leventje in Milaan te volgen. ik krijg weer enorm veel zin om naar Italie te gaan.Ben benieuwd of het nog wat geworden is met de kamers.We zijn vandaag met je moeder naar friesland geweest, je zult het al wel gehoord hebben.Maar jij maakt natuurlijk veel spannender dingen mee!Veel plezier!wendy en oma.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!